Virksomhedsrådgivning

Værdiskabende rådgivning

Næsten uanset hvilken situation din virksomhed står i, har vi oplevet noget der ligner det før. Den erfaring kan vi omsætte til værdiskabende rådgivning for dig.

Vi kan hjælpe din virksomhed til at nå målene
Næsten uanset hvilken situation din virksomhed står i, har vi oplevet noget der ligner det før. Den erfaring kan vi omsætte til værdiskabende innovativ rådgivning for dig.

Selv om mange relationer til fx pengeinstitutter og offentlige myndigheder i dag foregår digitalt, så er vi stolte over vor rådgivning, som kan ‘brænde’ igennem til de respektive samarbejdspartnere. Denne rådgivning kan i høj grad skabe værdi for din virksomhed. Uanset om du er et enkeltmandsforetagende eller er etableret som en større selskabsform, har vi specialiserede rådgivere, der kan hjælpe dig til at lykkes.

Hvilken type rådgivning der er relevante for din virksomhed, afhænger blandt andet af virksomhedens situation og størrelse.

Udvalgte emner

Budget- og opfølgning.
Årsrapporter.
Erhvervsservice på dit kontor eller mit.
Skatterådgivning.

Lad mig hjælpe dig

Jeg kan hjælpe dig med næsten alt. Jeg har de senere år beskæftiget mig med såkaldt ‘forsømte’ regnskaber, hvor (den tidligere) indehaver nærmest har smidt håndklædet i ringen.

BESTIL ET UFORPLIGTENDE MØDE!

Virksomhedens situation


På tværs af virksomheder og brancher viser vore erfaringer, at der på et tidspunkt i en virksomheds livsforløb, hvor der er særlig brug for rådgivning. Det kan eksempelvis være, når man for første gang står over for en større investering, når man skal overtage en konkurrerende virksomhed, eller når man forbereder sig på et ejerskifte. Ting som disse er strategisk afgørende og ofte komplekse.

For at kunne hjælpe virksomheder godt igennem de store beslutninger, videreuddannes vort personale løbende og samtidig har vi etableret et samarbejde med de bedste skatteadvokater i Danmark. På den måde kan du lære af vores erfaringer og undgå dyre fejltrin.

Virksomhedens størrelse


Virksomhedes størrelse har selvsagt noget at sige for hvilken type udfordringer man oplever.

I en lille lokal virksomhed har man brug for rådgivning omkring eksempelvis finansiering af driften og samspillet med privatøkonomien, mens man i en større virksomhed kan have brug for skræddersyede løsninger og rådgivning omkring eksempelvis likviditetsstyring eller foretage et opkøb. Vores rådgivning matcher den virkelighed, idet vore kunder bliver betjent af en medarbejder, der er ekspert inden for de forskellige virksomhedsstørrelser.

KIBSGAARD ADVIZE

Kontakt os

Find vej